Fotografie

Martin Štěpánek

Pohlaví: Muž

Věk: 23

Telefon: 737009768

E-mail: ms737000@seznam.cz

Ulice: Heydukova 84

Město: Polička

PSČ: 57201

Mám zájem pracovat jako: Delegát i průvodce

Živnostenský list: Ne

Zkouška průvodce / delegáta: Ne

Dosažené vzdělání: Střední škola

Vystudovaný obor: Autotronik

Jazyky: Angličtina

Informace o jazyku: B1 maturita z Aj

Řidičský průkaz: Na osobní auto

Praxe: Ne

Informace o praxi: Praxi, jakožto delegát nemám, pracoval jsem ale přes 5 let v hotelu mého otce na pozici “holka pro všechno” obsluha restaurace a recepční v jedné osobě, zásobování, údržbář, hlavní kuchař, krizový kontakt. Na základě tohoto se domnívám, že práce delegáta nebo výletáře je něco pro mě. Umím rychle řešit vyvstalé problémy, stejně jako dobře poradit, kam zajít a na co se podívat 60-ti i 20-ti letým.

Perioda práce: ---

Pracovní období: Termín neupřesňuji, nic mě nikde nedrží, čas mám pořád

Zájmy: Nejsem zaměřený na nic konkrétního, společným jmenovatelem všeho, co mě baví, je snad jen adrenalin a posouvání mě i ostatních v něčem dál. Teď v zimě pracuji na full-time, jako instruktor primárně snowboardingu, ale i lyžování v Krkonoších, setkávám se zde s lidmi všech věků (3-55) i národností (hlavně Polsko, Neměcko, Holandsko). Od ledna jsem měl přes sto klientů a všichni byli velmi spokojeni. Jeden školní rok jsem strávil, jako pomocný instruktor parkouru ve volnočasovém centru. V letních měsících se potápím (kurz OWD), jezdím na longboardu a trávím čas v přírodě. Dříve jsem se věnoval freestyle BMX, horolezení a quadcrossu.

Další informace - motivační dopis: S přítelkyní jsme dospěli k závěru, že běžný život není nic pro nás a sedět někde v kanceláři by bylo mrhání naším časem a schopnostmi. Odešli jsme tedy z našich prací a věnovali zimu instruktorování na horách. Byla to úžasná zkušenost, za kterou jsme rádi, ale jedná se o sezónní záležitost, navíc finančně spíše brigágního charakteru. Delegátsví vidím, jako výbornou cestu, jak lidem pomoc příjemně strávit dovolenou, využít můj smysl pro organizaci a řešení problémů s chladnou hlavou, někam se podívat na déle, než týden a celkově ně něco zažít. Výše zmíněný živnostenský list si po domluvě není problém zřídit. Snad jedinou komplikací je tedy to, že jsme pár a chtěli bychom pracovat spolu (přítelkyně se jmenuje Terezie Dubská) a že máme psa, který taky musí s námi. Děkuji za přečtení a případnou nabídku, s přáním pěkného dne, Štěpánek.

Mám zájem o tyto destinace: Itálie, Kanárské ostrovy, Kuba, Mallorca, Portugalsko, Řecko, Španělsko

© 2010-12 Provozovatel: Radynacestu, s.r.o., specialista na poznávací zájezdy | Kontakt: info@delegati.cz | DAY TRIPS TO EUROPE