Fotografie

Vladimír Pohanka

Pohlaví: Muž

Věk: 74

Telefon: 604879635

E-mail: vladimirpohanka@seznam.cz

Ulice: Polívkova 10

Město: Brno

PSČ: 621

Mám zájem pracovat jako: Delegát i průvodce

Živnostenský list: Ano

Zkouška průvodce / delegáta: Ne

Dosažené vzdělání: Vysoká škola

Vystudovaný obor: Stavební

Informace o jazyku: Chorvatsky či Černohorsky či Srbsky velmi dobře, ruština a němčina maturita. Angličtina chronický začátečník.

Řidičský průkaz: Na osobní auto

Praxe: Ano

Informace o praxi: V roce 2018 jsem pracoval nejdříve jako technik zástupce CK pro kontrolu opravy hotelu pro pobyt dětí a následně jako delegát CK pro léčebný pobyt dětí pro VZP v Černé Hoře pro CK Kovotour Plus. V roce 2019 jsem měl pokračovat, ale VZP vypověděla smlouvu CK a CK se přesunula do Bulharska.

Perioda práce: V tomto období:

Od: 31.03.2022

Do: 30.10.2022

Pracovní období: Uvedená doba je přibližná, dle obvyklých zvyklostí, ale můžeme se domluvit libovolně. V současné době jen musím vyřešit složitější zubní ošetření, jinak jsem volný.

Zájmy: Turistika, filosofie, duchovní svět.

Další informace - motivační dopis: Jsem důchodce a občas jsem po odchodu do důchodu pracoval jako stavební technik pro investice. Chci nadále pracovat, jednak proto, že jsem aktivní člověk a protože mám rád kontakty s lidmi a také si chci přivydělávat k důchodu. Nechce se mi většinu pracovní doby sedět za počítačem, ale spíše pracovat v pohybu a v jiných zemích. Chci dělat delegáta, případně průvodce, v zemích, jejichž jazyk dobře ovládám, zejména v těch, kde je letní cestovní ruch, tedy v Chorvatsku a Černé Hoře. Činnost průvodce jen výhradně v autobusech z České republiky do destinace a zpět nepoptávám.

© 2010-12 Provozovatel: Radynacestu, s.r.o., specialista na poznávací zájezdy | Kontakt: info@delegati.cz | DAY TRIPS TO EUROPE