Fotografie

Tomáš Zahradník

Pohlaví: Muž

Věk: 39

Telefon: +420728772035

E-mail: to.zahradnik@gmail.com

Ulice: Mezilesí 2073/8

Město: Praha

PSČ: 19300

Mám zájem pracovat jako: Delegát

Živnostenský list: Ano

Zkouška průvodce / delegáta: Ne

Dosažené vzdělání: Střední škola

Vystudovaný obor: Hotelnictví a gastronomie

Jazyky: Angličtina, Španělština

Informace o jazyku: Čeština, Slovenština

Řidičský průkaz: Na osobní auto

Praxe: Ano

Mám praxi v těchto destinacích: Kanárské ostrovy

Informace o praxi: Již třetím rokem žiji a pracuji na Kanárských ostrovech (ostrov Tenerife) jako recepční hotelu a s prací s klienty mám určité zkušenosti (péče o klienty z České a Slovenské republiky). Práce s lidmi mě plně naplňuje. Chtěl bych se v tomto oboru dál zdokonalovat.

Perioda práce: ---

Pracovní období: Rád bych spolupracoval s cestovní kanceláří po celý rok.

Zájmy: Cestování, sport, čtení knih

Další informace - motivační dopis: Dobrý den, ucházím se o pracovní místo delegáta cestovní kanceláře. Příležitost pracovat pro cestovní kancelář považuji za mimořádně atraktivní. Na pozici delegáta cestovní kanceláře se mí líbí zodpovědnost a organizace za celý průběh pobytů (zájezdů) klientů cestovní kanceláře v dané destinaci. Jednání s klienty mi usnadňují komunikační schopnosti, znalosti cizích jazyků a flexibilita při hledání optimálního řešení. Mám aktivní přístup k novým věcem, umím vycházet s lidmi a efektivně budovat dobré vztahy jak s klienty, tak s kolegy. Děkuji, že jste věnoval čas čtení mé žádosti. Těším se na brzkou odpověď a velmi rád s vámi projednám možnosti spolupráce.

Mám zájem o tyto destinace: Kanárské ostrovy, Mallorca, Španělsko

© 2010-12 Provozovatel: Radynacestu, s.r.o., specialista na poznávací zájezdy | Kontakt: info@delegati.cz | DAY TRIPS TO EUROPE