Fotografie

Petra Hrubá

Pohlaví: Žena

Věk: 30

Telefon: +420732713633

E-mail: Hruba.p@gmail.com

Ulice: Avenida Nascente 123

Město: Faro

PSČ: 8005

https://www.facebook.com/petulahruba

Mám zájem pracovat jako: Delegát i průvodce

Živnostenský list: Ano

Zkouška průvodce / delegáta: Ano

Další kurzy a zkoušky nebo vzdělání z oboru cestovní ruch: Magistr v turistickém ruchu. Bakalář v Rekreologii

Dosažené vzdělání: Vysoká škola

Vystudovaný obor: Turistický ruch a sportovní management

Jazyky: Angličtina, Portugalština

Informace o jazyku: Plně anglicky a základní portugalština.

Řidičský průkaz: Na osobní auto

Praxe: Ano

Mám praxi v těchto destinacích: Kanárské ostrovy, Portuglasko

Informace o praxi: Provádím už tři roky hlavně po Algarve, scestované mám celé portugalsko. Předtím jsem pracovala pro dvě CK v Chorvatsku a Řecku. Mluvím C2 Anglicky a B1 Portugalsky.

Perioda práce: V tomto období:

Od: 25.04.2020

Do: 05.05.2020

Pracovní období: Dlouhodobě žiji v Portugalsku. Jsem k dispozici po domluvě na uvedený termín. Velmi flexibilní, není potřeba mi platit letenky ani ubytování v oblasti Algarve. Mám vlastní vozidlo. Preferuji komunikaci na e-mailem. Jsem schopná zajistit aktivní vyžití při zájezdu, ale i naplánovat poznávací výlety.

Zájmy: Sport, surfing, běh, kolo, golf

Další informace - motivační dopis: Zdravím, jsem Petra a právě jsem úspěšně dostudovala magistra v cestovním ruchu. Momentálně je mým domovem slunečné Algarve, tedy jižní pobřeží Portugalska, kde jsem již třetím rokem. Průvodcovství jsem se začala věnovat před pěti lety v rámci letních prázdnin. Už od 19 let jsem jsem každý rok jela do zahraničí pracovat v turistickém ruchu, ať už jako průvodce nebo jako animátor či osobní trenér v hotelu. Navštívila jsem spoustu zemí , vždy s očima otevřenýma a ušima nastraženýma k poslouchání místních příběhů. Každá země mi něco dala a něco mě naučila. Nejvíce mě však okouzlilo Portugalsko, kde jsem se usadila. Jsem sportovně založená a velmi ráda se, krom průvodcovství, budu podílet na pořádání zájezdu. V Algarve žiji třetím rokem mám tu tedy spousty užitečných kontaktů. Krom sportu jsem taky velkým fanouškem Portugalské historie hlavně se zajímám o období mořeplaveb a křížových výprav. A samozřejmě jsem velkou milovnicí Portugalské kuchyně. Moje area je především Algarve, Azory a Madeira. Dale pak Fuerteventura ve Španělsku. Děkuji.

Mám zájem o tyto destinace: Portugalsko

© 2010-12 Provozovatel: Radynacestu, s.r.o., specialista na poznávací zájezdy | Kontakt: info@delegati.cz | DAY TRIPS TO EUROPE