Fotografie

Daniela Bohatá

Pohlaví: Žena

Věk: 40

Telefon: 00420773644388

E-mail: bosna.daniela@gmail.com

Www: www.danielabohata.cz, www.danielabosna.com

Ulice: Na Honech 4925

Město: Zlín

PSČ: 76005

Viber/Whatsapp

Mám zájem pracovat jako: Delegát i průvodce

Živnostenský list: Ano

Zkouška průvodce / delegáta: Ne

Dosažené vzdělání: Vysoká škola

Vystudovaný obor: Učitelství anglického a německého jazyka pro SŠ

Jazyky: Angličtina, Holandština, Němčina, Ruština, Srbochorvatština

Informace o jazyku: AJ, Srbochorvatsky a NJ umím na profesionální úrovni. Rusky se domluvím, holandsky rozumím, italsky a španělsky umím jen základ ale ráda a rychle se v případě potřeby doučím.

Řidičský průkaz: Na osobní auto

Praxe: Ano

Mám praxi v těchto destinacích: Anglie

Informace o praxi: Praxi v cestovním ruchu mám především v Chorvatsku a Bosně a Hercegovině - průvodce, delegát, propagace destinací. V minulosti jsem také organizovala cesty pro skupiny (např. organizace studijního kurzu odborné AJ pro studenty VŠ).

Perioda práce: V tomto období:

Od: 01.10.2018

Do: 01.10.2019

Pracovní období: Mohu pracovat kdykoliv od října 2019. Dávám přednost dlouhodobému pobytu v destinaci (teplou celoroční/zimní destinaci nebo hory). Ráda ale odjedu i nějakou poznávačku z ČR někde na Balkáně.

Další informace - motivační dopis: Dobrý den, Pracuji toto léto jako DELEGÁTKA v Chorvatsku pro několik českých CK. Práce delegátky a průvodkyně mi vyhovuje a ráda bych našla uplatnění v tomto oboru i na podzim/zimu/jaro 2018/2019. Mám zájem i o dlouhodobý pobyt v destinaci. Jsem specialistka na Bosnu a Hercegovinu a Dalmácii. Vzhledem ke svým jazykovým znalostem (AJ, NJ, Bos/Chor/Srb, rozumím rusky a holandsky, základy IT a ŠPA, které chci dále rozvíjet) a ochotě a schopnosti cokoliv rychle a kvalitně dostudovat, zvládnu průvodcovat/delegátovat více meně jakoukoliv destinaci v Evropě a ráda bych vyzkoušela i exotičtější destinaci). Pracuji na ŽL a kromě cestovního ruchu se věnuji knihám (přeložila a vydala jsem zatím dvě), jsem poměrně časově i geograficky flexibilní. Původní profesí jsem lektorka obchodní angličtiny a prezentačních dovedností na vysoké škole (7 let jsem byla zaměstnaná na UTB ve Zlíně), provozovala jsem také několik let lyžařskou školu - znám tedy dobře prostředí hor i lyžařskou metodiku, mám také zkušnosti s jachtingem. Umím webové stránky a další způsoby propagace destinace, produktů - viz např. můj osobní web: www.danielabohata.cz. Uvítám práci pro CK v celoroční/zimní teplé destinace i na horách. Nástup ideálně k 1.10.2018. Děkuji za čas věnovaný mé žádosti. S pozdravem, Daniela Bohatá

Mám zájem o tyto destinace: Itálie, Kanárské ostrovy, Řecko, Rusko

© 2010-12 Provozovatel: Radynacestu, s.r.o., specialista na poznávací zájezdy | Kontakt: info@delegati.cz | DAY TRIPS TO EUROPE